Varesøgning
 


Total
DKK. 0.00

VIGTIGT INFORMATION:


Herunder finder De betingelserne for bigben.dk hjemmeside:

Generel information:

Leveringen sker med Post Danmark og der må påregnes en leveringstid på 2-5 arbejdsdage fra vi har registreret betalingen.Ved helligdage må der påregnes ekstra leveringstid. Ved bestilling af større teleskoper(over 10") , må der påregnes længere leveringstid. Ordre kan overføres til butikkens konto nr.
Reg nr 4317Konto nr 0010241243

Reklamationsret:
De har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug, fugt/væske eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. De skal reklamere inden rimelig tid efter De har opdaget manglen. Hvis De ønsker at reklamere , kan De sende / levere den direkte til vores butik, incl.en kopi af  Deres købskvittering på varen.

Se Tlf., adressen og lev. sted m.m. 

Bemærk venligst, hvis det viser sig, at en vare der er returneret som reklamations/garantireparation ikke fejler noget, eller at fejlen ikke er dækket af reklamationsretten, må det påregnes, at varen sendes retur med evt. regning for udført arbejde. 

Vi  bytter gerne til anden vare indenfor 8 dage i butikken. 
Varer bestilt igennem internet yder BIG BEN  14 dages fortrydelsesret på, gældende fra den dag De modtager varerne. Fortryder De købet, skal BIG BEN underrettes herom senest 14 dage efter den dag, De modtog Deres varer. De har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget. De bedes returnere varen i original emballage, da varen ellers har en lavere salgsværdi ved gensalg.

Varen skal være ubrugt. De kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at sende den tilbage med posten eller ved at returnere den til BigBen Ure & Kikkerter - Frederiksborggade 29 - 1360 København K. De skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og dertil fratrækkes vores fragtomkostniger det beløb det skal tilbagebetales. 

Sikkerhed. BIGBEN.dk webshop bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, De afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra Deres computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På
http://www.betaling.dk kan De se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Fortrolige oplysninger:
De kan handle helt uden risiko hos BIG BEN. De indtastede oplysninger ved et køb, såsom navn, adresse, email, telefon m.v., benyttes kun til ordre behandlingen. 

Fragt og gebyr:
Alle bestillinger over 1000,- er fragten GRATIS- bestillinger under 1000,- koster 100,-i fragt. Dankort og Visakort er 100% gebyrfrit. Pakker kan spores på http://www.postdanmark.dk/index.jsp  Ved et Track & Trace

Betalingsmåder

- Bank overførelse til Danske bank reg.3409  konto nr. 0010241243

- Check m/billed id.

- Kreditkort

FORRETNINGSDATA

Bigben Ure & Kikkerter

Frederiksborggade 29

1360 København K.

CVR-nr.: 30 67 35 81


Tlf.:  +45 33135214


Åbningstider: Mandag-Fredag: 10.30 - 17.30    Lørdag: 11.00 - 14.00

Kundeservice: bigben@live.dk eller telefon i butikkens åbningstid.

Forbehold: 
BIG BEN  TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRISFEJL, MOMS- OG AFGIFTSÆNDRINGER SAMT LEVERINGSSVIGT

 

 

Bigben Ure & Kikkerter • Frederiksborggade 29 • 1360 København K. • Tlf 33135214 • bigben@live.dk +